Home » Harpsluitingen, lading zekeren Bel nu » 0577 - 760 056

Harpsluitingen online kopen om uw lading veilig te zekeren

Bij de Spanbandgigant vindt u het!

Harpsluitingen zijn vaak onmisbaar indien u een lading wilt zekeren. U kent het vast wel: u heeft een grote lading, die u veilig van A naar B wilt vervoeren. Dan komt u er achter dat u niet de juiste spullen in huis heeft om de lading vast te zetten. In dat geval is dé Spanbandgigant er voor u! Wij leveren in Nederland, België en vlakbij de grensgebieden met Duitsland aan vele bedrijven in de transport en agrarische sector. Of u nu op zoek bent naar hijsmateriaal, harpsluitingen en/of hijsmiddelen wil laten keuren, bij ons kunt u deze online kopen. Bezoek onze webshop en laat u overtuigen van onze producten.

Uw leverancier om hijsmateriaal online te kopen

Met onze jarenlange ervaring hebben wij al vele bedrijven in de haven- en transportsector geholpen met lading te zekeren. Onze producten die u online kunt kopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs. Inmiddels is Spanbandgigant uitgegroeid tot een totaalleverancier van spankettingen, sjorkettingen, sleepkettingen en hijskettingen (en andere hijsmiddelen). Naast het leveren van vele harpsluitingen en hijsmateriaal, keuren wij ook graag uw hijsmaterialen. Spanbandgigant is namelijk een gecertificeerd keurmeester.

Als u voor dé Spanbandgigant kiest, kiest u voor:

  • goede prijs kwaliteit verhouding;
  • wij leveren maatwerk;
  • snelle levering in Nederland, België en nabij grensgebieden van Duitsland;
  • stipte navolging van afspraken;
  • gecertificeerd keurmeester; en
  • te allen tijde goed en onafhankelijk advies.

Vele concullega ’s zeggen dat zij de beste zijn in hijsmateriaal, maar wij zijn het echt!

Neem nu contact op

Wacht niet langer en laat u vandaag nog verrassen door onze kwalitatief goede producten. Onze materialen zijn online aan te schaffen in onzewebshop. Als u overige vragen heeft, staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!


Interessant? Deel deze pagina

 

 


De Spanbandgigant..
Stakenbergweg 186
8075 RC Elspeet
(0031)0577-760056
(0031)06-13928788

info@spanbandgigant.nl
www.spanbandgigant.nl

KvK nr.: 08159025
BTW nr.: NL 8148.47.377.B01
Rabobank nr.:1046.42.831
BIC-code: RABONL2U
IBAN: NL35RABO0104642831